تعدادی از عناصر خائن و خودفروخته در لرستان شناسایی و دستگیر شدند

فرماندهی انتظامی استان لرستان اعلام کرد که تعدادی از عناصر خائن و خودفروخته در این استان شناسایی و دستگیر شده‌اند.

به گزارش مشرق، فرماندهی انتظامی استان لرستان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به استحضار مردم ولایتمدار استان لرستان می‌رساند فرزندان غیور شما در نیروی انتظامی استان در کنار سایر دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی تعدادی از عناصر خائن و خودفروخته را شناسایی و دستگیر کرده است.

در این اطلاعیه تاکید شده است: شناسایی سایر افراد خرابکار و اغتشاش‌گر با جدیت و قاطعیت ادامه دارد.

همچنین در این اطلاعیه عنوان شده است: با تاکید بر هوشیاری و همکاری مردم استان اعلام می‌شود که دشمنان پلید ملت ایران با سوءاستفاده از عناصر نفوذی و فرصت طلب به دنبال بر هم زدن آرامش عمومی و ایجاد فضای ناامنی از طریق تحریک احساسات مردم هستند؛ لذا از شهروندان تقاضا می‌شود هر گونه اخبار، مشاهدات یا اطلاعات امنیتی را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ و ستاد خبری وزارت اطلاعات ۱۱۳ و سازمان اطلاعات سپاه ۱۱۴ به نیروهای امنیتی گزارش دهند.

در پایان این اطلاعیه یادآور شده است: نیروهای نظامی و انتظامی و دستگاه‌های امنیتی همواره جان‌فدای مردم عزیز بوده و تا پای جان از هیچ تلاش و کوششی در راستای آرامش و امنیت مردم دریغ نخواهند کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۱:۳۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
    6 1
    بی غیرت ها و خود رفته فروخته ، نوکر اجنبی ها یادتان رفته چطور امریکا و رژیم صهیونیستی جوانان این ایران را تک پاره کردند حالا به خطر یک مشت دلار مزدوری کی ها را می کنید ف بی شرف همیشه بی شرف یادتان رفته هممین ختندان معلون پهلوی سران لرستان که با قران بدست چطور توسط رضا پالونی اعدام شدند؟!
  • IR ۱۱:۳۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
    5 3
    این ها غیرت لری ندارند مطمئنا" نوع و نژاد شان یهودیه
  • IR ۱۱:۵۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
    1 6
    والا چیزی که دیدیم صد هزار نفر در نقاط مختلف خرم آباد ریختن بیرون چند تاشون رو می‌خواید بگیرید؟
    • IR ۱۳:۴۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
      3 0
      احتمالا لیدرها ، و کسانیکه مسلح بودند یا تخریب میکردند و به مامورین حمله میکردند اینها تعدادشون خیلی زیاد نیست و کاملا هم فرد معمولی معترض با کسانیکه مشغول خرابکاری و به گند کشیدن اعتراضات هستند فرق می‌کنه و مشخص هستند
  • IR ۱۳:۲۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
    7 0
    اعتراض با اغتشاش متفاوته ، من هم یکی از این مردم هستم که نسبت به این بی تدبیری معترض هستم اما این رفتار داعشی و وحشیگرانه را قبول ندارم و مطمئنم که ملت ایران هم قبول ندارند؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس